TIETOJA


Hei, 

tervetuloa blogiini. Tässä tarkempaa tietoa taustoistani ja vaikuttimistani. Kiitos kun olet mukana!

Kirjoitan ihmissuhteista, perheestä ja rakkaudesta. Pohdin ihmisenä kehittymistä, terveyttä ja hyvinvointia, hormoneja sekä hyvää elämää. Uteliaisuus ja halu ymmärtää ohjaa mua tosi usein elämässä ja haluan nyt kirjoittaa oivalluksista, joita tutkimusretkilläni löydän.

Tällä hetkellä itsetuntemuksen äärellä ihmettelemässä kuka olen ja miksi. Mikä vaikutti? Mikä opetus tapahtumilla on? Uskon, että omista kipeistä kokemuksista löytyy kasvu ja oman elämän viisaus. Opettelen kuuntelemaan intuitiota ja kehon viestejä. Kokonaisvaltainen hyvinvointi lähtee itseymmärryksestä ja myönteisestä minäpuheesta.

Ihmettelen arkea. Arvostan ystäviä. Löydän kauneutta kaikkialta. Erityisesti auringonlaskut ihastuttavat, mutta myös meri, luonto (varsinkin kukat), tähtitaivas ja elävä tuli.

Tekstejä inspiroi vahvasti kirjallisuus ja keskustelut terapeutin ja ystävien kanssa. Uskon että yhdessä, toisiamme tukien ja kannustaen pääsemme eteenpäin. Erilaiset näkökulmat ja tavat tarkastella maailmaa kiinnostaa.

Vinkkaa mielenkiintoisesta kirjasta!

Kolmen pojan perheessä yksi juuri lentää pesästä. Elämän energiassa on nyt muutoksia. 

Harjoittelen kirjoittamista ja painin blogin asetusten kanssa. Valokuvaamista olen harrastanut teini-ikäisestä ja koulun pimiöstä asti. Lisäksi liikun ulkona ja sisällä. Juokseminen ja kylmäaltaaseen pulahtaminen uusimmat innostukset. Lukeminen on ollut aina uteliaan ihmisen intohimo.

Koulutus ja työkokemus vahvasti terveyden edistämisessä. Terveystieteiden maisteri (2019), suuhygienisti (2015) ja yli 10 vuoden yrittäjätausta kauneudenhoitoalalla sekä useita vuosia kuntosalihommissa. Gradussa tarkastelin terveyden eriarvoisuutta kaupunkistrategian tasolla. 

Nyt aion antautua. Elämälle. Aion antautua kipeiden paikkojen ääreen ja kasvun mahdollisuudelle. Aion antautua rakkaudelle.

Ota yhteyttä!

Rakkaudella,

Tua Tapper

-

Instagram: @antautua

Kuvat omiani, ellei muuta mainita

Etusivun pääkuva © Sirpa Saarinen

tua@antautua.fi


Kommentit

Ota yhteyttä!

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

Suosituimmat