Blogaamisen maailma, täältä tullaan!

Olen jo vuosia miettinyt, että haluaisin kirjoittaa blogia. Kirjoittaminen on ollut aina osa mua. Päiväkirjoja ja tietenkin runoja teininä. Nyttemmin käsin kirjoitetut päiväkirjat tapaavat jäädä hetkittäisiksi innostuksiksi. Mulla on sellainen jännä fiksaatio, että jos aikaa edellisestä kirjoituksesta on kulunut ja suunnilleen koko elämä ihan toisin, en osaa jatkaa vanhaan päiväkirjaan. En jotenkin enää ole se, joka niitä edellisiä juttuja kirjoitti ja pitää aloittaa uusi kivannäköinen muistikirja. Tunnistaako kukaan muu tätä? Niinpä vähän aloitettuja muistikirjoja löytyy laatikoista. Ehkä blogi toisi ajatteluun jotain muutakin sisältöä kuin pelkän päiväkirjaan vuodatuksen? Tai näin on tarkoitus!

Kirjallisuus on ollut myös aina mun harrastus. Kepeydessään ja syvyydessään, huviksi ja hyödyksi. Kirjoja olen hommannut ajankohdan ja aiheen mukaan. Kirjallisuus on ollut pakotie pahasta mielestä, pelastusreitti tylsyydestä ja väylä ymmärrykseen ja tietenkin viisauden valtatie. Se on myös antanut samastumispintaa ja vienyt toisiin todellisuuksiin eri ajoissa ja paikoissa, todessa ja fantasiassa. Uteliaan ja tiedonjanoisen ihmisen perushuttua siis. 


Kuitenkaan ei olisi järkeä alkaa blogaamaan ilman jotakin sisällöllistä punaista lankaa. Nyt on sellainen ajanjakso elämässä, että tämä lanka alkaa kirkastua. Tuntuu siltä, että nyt voisin pohtia ääneen asioita, jotka paitsi auttaisivat itseäni omassa kasvussa ja ihmisyyden ymmärtämisessä, myös auttaa tai antaa näkökulmia ja vinkkejä joillekuille muille samojen teemojen äärellä eläville.

 

Niinpä Antautua on antautumista. Viime aikojen ja oikeastaan joidenkin viime vuosien ajan, pintaan on noussut aiheita ja asioita, jotka ansaitsevat tulla käsitellyksi päivänvalossa. Käsittelen menneisyyttäni ja nykyisyyttäni syksyllä alkaneessa psykoterapiassa, joten tämä blogi toimii myös osin siellä nousseiden asioiden ja tunteiden reflektioalustana. Haluan osaltani olla vähentämässä stigmaa, joka usein terapiaan liitetään. Kaikkien tulisi saada käydä terapiassa. 


Nyt on aika antautua.


Tua

Kommentit

Ota yhteyttä!

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

Suosituimmat